Kedves Vásárlóink! A rendelési minimum 5000 Ft, 25000 Ft fölötti összegtől pedig átvállaljuk a szállítási költséget!

Hamarosan7

Frissítés: A Boeing javasolja, hogy az egész világon függesszék fel a 737 Max-sorozatú gépek indítását, írja a cég a sajtóközleményében. A közlemény szerint a Boeing teljes mértékben megbízik a 737 Max-gépekben, de "bőséges óvatosság" miatt, és hogy a repülőközönség újra megbizonyodhasson a gép biztonságáról, azt ajánlja az amerikai repülési hatóságnak, hogy függesszék fel ezeknek a gépeknek a használatát. A Boeing az együttérzését fejezték ki az áldozatok hozzátartozóival.

KAPCSOLÓDÓ
Megtalálták a lezuhant etióp gép feketedobozát
Megtalálták a lezuhant etióp gép feketedobozát
Az utasszállító vasárnap zuhant le a főváros közelében, 157 ember meghalt.

Miután sorra tiltották meg a világ országai a Boeing 737 Max 8 és 9-es típusú repülőgépeknek, hogy légterükbe lépjenek, végül az Egyesült Államok elnöke is bejelentette: nem szállhatnak fel ezek az utasszállítók, amíg ki nem derül, hogy mi okozta az etiópiai gép vasárnapi és az indonéziai gép tavaly októberi katasztrófáját – írta a New York Times.

A gyanú szerint ugyanis a balesetet nem egyedi műszaki probléma, vagy pilótahiba okozta, hanem típushiba, amely minden gépben ott rejlik: a repülő robotpilótájának szoftverében lehet a baj, amely miatt a felszállási sebesség megmagyarázhatatlanul ingadozik.

AZ AMERIKAI TILTÁS AZT JELZI, HOGY MOST MÁR OTT SEM ZÁRJÁK KI A TÍPUSHIBA LEHETŐSÉGÉT.
KAPCSOLÓDÓ
Egész Európában letiltották a Boeingeket
Egész Európában letiltották a Boeingeket
Az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség döntött így a 737 MAX 8 és MAX 9 típusokról. A cég szoftverfrissítést ígér.

Európa után szerdán Kanada is megtiltotta, hogy légterében repüljenek a Boeing 737 Max 8 és 9-es típusai. Korábban Kína is rendelkezett arról, hogy a vizsgálatok idejére nem engedi felszállni ezt a géptípust.

A kanadai közlekedési miniszter bejelentésével 42-re emelkedett a tiltást bevezető országok száma. A döntés hosszú hetekig kényszerítheti földre a gépeket, amelyekkel kapcsolatban már korábban is jelezték a pilóták az Egyesült Államokban is, hogy felszálláskor a robotpilóta nem megbízható, a gép sebessége közben indokolatlanul változik.

Az amerikai légügyi hatóság ezeket a jelzéseket nem tartotta elég megalapozottnak egy átfogó vizsgálathoz. A Boeing a szoftver frissítéséről és a pilóták továbbképzéséről rendelkezett, de ugyanezt tette most, az etiópiai tragédia után is.

TOP10 Termék
Készült: 2019. Minden jog fenntartva.GYORSMENÜELÉRHETŐSÉGÜNK

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

hétköznapokon 9:00-tól 18:00-ig
Szombat, Vasárnap: Zárva

Tel: 06 20 616-4818

Email: info@pecaznimegyek.hu
TÉRKÉP.....

A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.