Kedves Vásárlóink! A rendelési minimum 5000 Ft, 25000 Ft fölötti összegtől pedig átvállaljuk a szállítási költséget!

Adatkezelési tájékoztató

Jelen Adatkezelési Tájékoztató az Általános szerződési és felhasználási feltételek része,
azok rendelkezéseivel együttesen értelmezendő.
Érvényes: 2019.03.11-től


Adatkezelő adatai

Adatkezelő adatai: Bányai Imre E.V. Székhely: 2143 Kistarcsa, Széchenyi u. 52/C 2/12
Fióktelep/Levelezési cím: 2191 Bag, Szőlő u. 23.
Adószáma:69540200-1-33
Nyilvántartási száma: 53331797
Statisztikai számjele:69540200-4791-231-13
Email cím:info@pecaznimegyek.hu

Általános rendelkezések

Bányai Imre E.V. (üzemeltető) az általa rögzített személyes adatokat az
információs önrendelkezési jogról és az inromációszabadságról szóló 2011. évi CXII.
törvény (Infotv) rendelkezéseinek megfelelően kezeli.
A személyes adatok felvétele és kezelése az érintett önkéntes hozzájárulásán
alapul, azok valódiságáért, pontosságáért kizárólag a Felhasználó tartozik
felelősséggel.
A kezelt személyes adatok körét részben a gazdasági reklámtevékenység
alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6§-a, az
elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal
összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A.§-14/C.§-ai,
valamint a számviteli kötelezettségekről szóló 2000. évi C.törvény, illetve
az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény határozzák meg.
Bányai Imre E.V. minden szükséges technikai és szervezési intézkedést
megtesz, eljárási szabályt kialakít annak érdekében, hogy biztosítsa a Felhasználók
által megadott, illetve hozzáférhetővé tett személyes adatok biztonságát az
adatkezelés teljes folyamata során.
A Felhasználó bármikor kérheti adatainak módosítását és helyesbítését.
A Felhasználó személyes adatait akkor is törli Bányai Imre E.V. ha kezelése
jogellenes, az adatkezelés célja megszűnt, vagy azt a bíróság vagy a Nemzeti
Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elrendelte, vagy ha az adatkezelés
hiányos vagy téves - és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható -, feltéve, hogy
a törlést törvény nem zárja ki.
A Felhasználó tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen az Infotv-ben,
meghatározott esetekben.
Törlés helyett Bányai Imre E.V. zárolja a személyes adatot, ha a Felhasználó
ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a
törlés sértené a Felhasználó jogos érdekeit.
Az érintett a személyes adatainak kezelésével kapcsolatos esetleges jogsérelem
esetén az illetékes törvényszékhez, a fővárosban a Fővárosi Törvényszékhez is
fordulhat, vagy vizsgálatot kezdeményezhet a Nemzeti Adatvédelmi és
Információszabadság Hatóságnál (elnök:dr. Péterfalvi Attila, 1024 Budapest, Szilágyi
Erzsébet fasor 22/C, ugyfelszolgalat@naih.hu, +36-1-3911400, www.naih.hu).

Igényérvényesítési cím Adatai törlésére

info@pecaznimegyek.hu valamint a Bányai Imre E.V. 2191 Bag, Szőlő u. 23.
levelezési címen.

A pecaznimegyek.hu webáruház folyamatai

Jelen bekezdésben szeretnénk megmutatni neked, hogy Bányai Imre E.V. miként kezel
bizonyos funkciókat webáruházában. Az a célunk, hogy világossá tegyük, mikor miként
szükséges adataid tárolása, mikor, kinek adunk át adatot megrendelésed során. Bármilyen
kérdés esetén írj nekünk az info@pecaznimegyek.hu címre, ahol készségesen állunk rendelkezésedre.

Rendelés leadásakor az áruház dolgozói kapják meg az adataid. Ők az általad megadott
elérhetőségek valamelyikén felveszik veled a kapcsolatot a rendelés pontosítása végett.
A visszaigazolást követően adataidat továbbítjuk a Számlázz.hu szoftverbe, ahol a neved,
címed, vásárolt tételek kerül tárolásra. Ez a vásárlásodhoz tartozó számla kiállítás végett
fontos. Szállításkor adataidat a GLS Hungary Kft számára adjuk át. Ez a szállítás végett
fontos számunkra.
Sikeres vásárlást követően a vásárlásod adatait a későbbiekben tovább tároljuk
rendszerünkben a későbbi reklamációkezelés, ellenőrzések végett. Ezeket a saját
szerverünkön tároljuk, senki nem férhet hozzá rajtunk kívül.
Böngészés során tárolt adatok: Sütik (Cookie) használata, a minél jobb vásárlási élmény
végett weboldalunkon sütiket használunk. A Cookie-k kisméretű szöveges fájlok, amelyek
egyedi azonosítót tartalmaznak, amelyek a számítógépeden vagy a mobil eszközödön
tárolódnak, így az általad használt eszköz felismerhető lesz, amikor egy bizonyos weboldalt
meglátogatsz. A cookie-kat csak az adott oldal látogatásának időtartamára lehet használni, vagy
annak mérésére, hogy időről időre hogyan használod a szolgáltatást és a tartalmat. A
Cookie-k segítenek a pecaznimegyek.hu webáruházban használt fontos jellemzők és funkciók
megjelenítésében, és a Te vásárlói élményed javításában.
Habár a sütiket le is tilthatod vagy korlátozhatod, kérjük, megfontoltan járj el ezzel
kapcsolatban, hiszen weboldalunk problémamentes működéséhez elengedhetetlen a sütik
használata, így azok tiltása hatással lehet a weboldal használhatóságáre, bizonyos funkciók
működésére.

Kezelt adatok, Kezelt adatok köre
A vásárlással összefüggésben kezelt adatok: szállítási és számlázási név, cím
(város, irányítószám, utca, házszám), email cím, megjegyzés (nem kötelező), egyedi
vásárlási azonosító, vásárlási információk.

Adatkezelési tudnivalók - Adatkezelés célja

a) webáruház esetén a szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása,
módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, a megrendelt termék kézbesítése,
a teljesítés megfelelőségének dokumentálása, a számviteli kötelezettségek
teljesítése;
b) a jogszabályok által elrendelt adatkezelések és adatszolgáltatások
teljesíthetősége.

Adatkezelés időtartama

A fenti adatoka a vásárolt áru függvényében tároljuk, de minimum 1 évig a
reklamációs folyamatok végett.

Ezekhez az adatokhoz Bányai Imre E.V. férhet hozzá.
A vásárlással kapcsolatban kezelt adatokat Bányai Imre E.V. a számviteli
kötelezettségek teljesítése érdekében a 2000. évi C. törvény 169.§-a alapján 8 évig,
illetve az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényben meghatározott elévülési
ideig kezeli. Amennyiben a rendelés kapcsán nem került számla kiállításra, a
rendelési adatoka a polgári jogi igény elévüléséig, azaz 5 évig tárolja Bányai Imre E.V.

Adatkezelési nyilvántartási szám

Az adatkezelés az adatkezelővel ügyfélkapcsolatban álló Felhasználókra vonatkozik,
így az Info tv. 65. § (3) s) pontja alapján az adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba
vételére nincs lehetőség.

Harmadik fél számára továbbított adatok

Alapvetően csak kollégáink férhetnek hozzá adataihoz, akik titoktartási
szerződéssel garantáljá, hogy ezeket más félnek nem adják ki. Bizonyos esetekben
webáruházunk használatához illetve a rendelések véglegesítése végett
továbbítanunk kell partnereink felé. Az alábbi táblázatban tájékozódhatsz arról, hogy
kinek és mi okból továbbíthatjuk adataidat.


Adatfeldolgozó neve Címe Miért továbbítjuk adataidat nekik

Fit-Time 2001 Bt. 2183 Galgamácsa, Petőfi u. 37. Bányai Imre E.V. könyveléséért felelős cég.
a megrendelések pénzügyi elszámolása végett kapják meg a megrendeléseket.

Ininet Internet Kft. 1063 Budapest, Szinyei M. u.10. A webáruház technikai üzemeltetéséért felelős
cég, ők azok, akik a webáruházunkat napról napra fejlesztik.

KBOSS.hu Kft. 1031 Budapest, Záhony u. 7. A számlázó programunk,itt kerülnek kiállításra a számláink.

GLS Hungary Kft. 2351 Alsónémedi, GLS Európa u.2. 
DPD Hungária Kft 1158 Bp., Késmárk u. 14/b Kiszállító partnerünk segítségével
házhozszállítás esetén nekik köszönhetően
kapjátok meg csomagjaitokat.











Készült: 2019. Minden jog fenntartva.



GYORSMENÜ







ELÉRHETŐSÉGÜNK

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

hétköznapokon 9:00-tól 18:00-ig
Szombat, Vasárnap: Zárva

Tel: 06 20 616-4818

Email: info@pecaznimegyek.hu
TÉRKÉP.....

A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.